Uppdaterat idag en rad förslag kring sätt att använda vassleprotein på, dock inga färdiga recept än så länge, men det kanske kommer inströmmande från intresserade läsare rätt var det är? Att bland vassle i pizzadegen, koka havreflingorna och riset med extra vassle i vattnet etc är några tips..

Framgångarna för vår lilla bebis Whey fortsätter. Nu har den lille nått över 300 poäng och kan därför ses tydligt även i delar av topplistan dvs de som börjar på W. Nu ser den stora topplistan ut att börja på runt 350, tror ni vi kommer dit? Många har undrat hur de också skapar sig en egen hemsida på n.nu och möter samma succé som Whey. Tja här kan du själv klicka så får en gratis hemsida och inte nog med  det du får dessutom testa premiumversionen gratis utan kostnad i två veckor, dvs den version som normalt är kostar pengar att ha.

För egen del tror jag att det har betytt en del att ha så många som uppskattat kvaliteten på sidan redan tidigt, vilket gjort att den blivit väldigt synbart snabbt och kunna etablera sig. Speciellt länkar från närliggande områden som att köpa på nätet tex i en Hälsokostbutik, och annan Online HandelHandel Online spelar säkert en stor roll när det gäller att stiga resultaten på ett kvalitativt sätt.

En intressant aspekt är att det kan väcka misstänksamhet om en sida med information inte tillhör en speciell fabrikant eller dylikt, själva tycker vi exakt tvärtom. Den som säljer en speciell produkt är väl i all egentlighet också den som skulle ha störst incitament till att skönmåla just den –  och därmed ha avsevärda begränsningar i sin egna spegling av en objektiv verklighet.

Whey Protein Pulver