Vårt lilla barn av Whey mjölkade upp sig till runt 350 poäng och befinner sig därför på N.nu’s topplista ja så bra har det faktiskt gått för den anonyma website 97201 :Whey nu på plats 120 …

Som nyblivna föräldrar är man så klart omåttligt stolt, även om vi faktiskt inte vet hur vanligt det kan vara att platsa på topplistan ganska snabbt. Men allting har väl nyhetens behag gissar jag och kanske skulle det förta en del av glädjen att veta att var fjärde sajt någon gång befinner sig på topplistan (om det nu var så)

Men visst går det runt i huvudet när man tänker på hur snabbt saker och ting händer ibland

Även andra som intresserat sig för kosttillskott hälsokost och styrketräning börjar intressera sig för whey såväl som de närmast sörjande vilket gjort en del för att snabbt få in adekvat och konstruktiv kritik kring sidan så att den kan utvecklas i positiv riktning.

Kanske blir det till att bli proffsigare och köpa en egen domän och betala för att göra sidan till en så kallad premium sida? Ja, vi får se vad som händer och hur det går.

Återstår att utveckla en hel del om proteiner och proteinpulver innan vi kan känna oss någorlunda nöjda. Någon som har ett bra förslag på ledigt och bra domännamn?