Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Kroppssammansättning

På grund av dess höga koncentration av EAAs och BCAAs har vassleprotein visat sig hjälpa människor att bibehålla muskelvävnaden. Detta kan vara särskilt viktigt för ädre personer – seniorer och aktiva individer och de försöker upprätthålla eller gå ner i vikt – Deffa.

W

Tabell: Whey Vassleprotein olika sammansättningar av Whey Vassleprotein och ungefärligt innehåll av vassleprotein i procent utav vikten.

  • Vassleprotein Koncentrat WPC = Whey Proteinkoncentrat

  • Vassleproteinisolat WPI = Whey Proteinisolat
  • Vassleproteinhydrolysat WPH = Whey Proteinhydrolysat

Det enklaste sättet att förklara proteinkvaliteterna är att wheyproteinhydrolysat WPH eller vassleproteinhydrolysat som det också heter är det bästa proteinet med det snabbaste upptaget . Sedan kommer

Viktkontroll

Vassleprotein kan spela en viktig roll i att kontrollera vikten. Specifika faktorer i vassleprotein anses bidra med sin förmåga att främja viktminskning genom att öka mättnadskänslan, påverka glukoshomeostas och underhålla muskelmassan, var för sig bidra med den sammantagna effekten.

Kalcium – nya kliniska prövningar och epidemiologiska studier har visat att ett tillräckligt intag av kalcium kan skydda mot överdriven fetma samtidigt som Epidemiologiska studier kopplar låg kalciumhalt intag till en ökad risk för fetma.

Laktos – den primära sockret i vassle produkter – har ett lågt glykemiskt index
absorberas och utnyttjas till att förhindra att en svältreaktion uppstår som därmed kan förta en effekten av en extrem lågkaloridiet.

Whey Proteiner har visat sig vara effektiva för att öka mättnadskänsla och modulera energiintaget vilket kan resultera i en förlust av kroppsfett och vikt. Flera studier har visat vassleprotein att vara mer effektiva än soja, ägg och kött proteiner i undertrycka födointag.

BCCA Grenade aminosyror – speciellt leucin – spelar en unik roll i metabolisk reglering genom att öka fettförbränningen och främja ren muskelmassa i samband med ett regelbundet träningsprogram.