Om Vassleprotein Whey

About eller Om rutan är där vi normalt skriver in det fyrkantiga om oss själva som vi gärna vill berätta för andra. Den falska blygsamhetens Mecka där vi visar att vi vet exakt vad som vi inte ska låtsas om utan i stället tillskiva andra dessa egenskaper typ:

Jag vill inte säga att jag är bäst, men barn och hundar verkligen älskar mig! Jag förstår verkligen själv inte alls varför men många säger att det beror på att jag är så väldigt osjälvisk som person. Att jag bara ger och ger hela tiden.

Naturligtvis är det så, att man sår med en sådan siluett, och sakta tecknar skuggan av något som andra händelsevis kom att beundra älska och se upp till. Visst så kan det ju vara. Men med historien ovan så inser nog i varje fall en del att den som bara ger och ger är den definitiva gestaltningen av en ny naturlag & handen på hjärtat hur ofta händer det egentligen.

Post kommer alltid surt efter det kan man räkna med som varenda räkning sedan den första sidan i livets bok. Sedan alla delarna blivit vinda och skeva och lallat runt är det kanske inte så konstigt att man själv är sned, men inte valt att hyckla om det utan snarare är sned om det vinda med raka besked.

Att säga the hallway to the door och syfta -The hallway to adore

Whey Lingo (Afrokinesisk domedags poet som aldrig blev till 351 f.kr)

VI kommer dock att lägga till mer text om Vassleprotein och Proteinpulver från Vassle vilket mer och mer kallas Whey och Whey Proteinpulver. Whey Proteinpulver fakta sajten hänvisar vi dock till än så länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s