Etiketter

, ,

Ja mina damer och herrar, ärade sommar!

Det är sant vår lille har vuxit upp och står redo att själv under eget namn och flagg vandra ut i den vida världen, det är därför vi med mixade känslor kan berätta att whey nu byter url och adress på nätet även om den gamla kommer att eftersända för evig tid eller åtminstone tills du blir senil.

Proteinwhey.se

Blir den nya storslagna adressen för vår lille, som nu faktiskt har blivit stor och vill stå på egna ben.

Från det ena till det andra: Från ett forum på nätet kom följande recept

För alla oss som älskar choklad kan jag varmt rekommendera detta substitut på den klassiska kladdkakan, även om denna blir lite mer krämig i konsistensen.. Men den är riktigt god kan jag lova! Låt den gärna stå en dag, så blir den ännu godare.. Enjoy! 😉

0,75 dl vetemjöl
2 dl Diet Pro Chocolate Almond
1 dl stevia sötningsmedel
1 msk kakao
1 msk bakpulver
2 ägg
5 dl kvarg/kesella
0,5 dl mjölk
ev. 1 msk snabbkaffepulver

Börja med att blanda all torra ingredienser i en bunke. Knäck sedan i äggen, tillsätt mjölk och sist kvarg. Vispa ordentligt tills smeten är jämn och ganska krämig. Den ska inte vara rinnig. Stjälp över smeten i en avlång brödform som är lätt smord med lite solrosolja. Sätt in i ugnen på 175 grader ca 25-35 min beroende på ugnstyp och hur kladdig du vill ha just DIN kaka! Kakan är som sagt nästan godast om den får vila någon dag. Har inte räknat ut näringsvärdet på den ännu, men det är gott om protein i den, minimalt med kolhydrater och den är riktigt smaskig!

Så visst kan man leva gott och lyxigt utan att spjäka sig, whey to go Atheletica. Känns bättre än att pynta runt 1900 för en bok om fördelarna med whey. Whey health benefits. då är Whey of life något som snarare gör mig nyfiken, en bok med whey recept. Hmm.